lördag 7 juli 2012

Bilder

Just nu sover Matti och Vincent.
Nu är vi helt ensamma då Johnny har åkt hem för att fixa lite pappersarbete och så där. Matti´s bror med barn har varit här också med de åkte hem igår.
Dessutom har vi ingen bil numera, JOBBIGT! Men så är det, Bettan orkade inte mera. Tur att det finns buss! Så igår tog vi bussen till Ikea och ikano, blev lite shopping. Bla bord till hans stol, pipmugg, ett mat sätt, ett linne till mig och torrshampoo. Sen blev det att vi åkte till stan en snabbis, inne på gamestop blev det tre spel. Ett till mig, ett som Matti har vilat ha vet inte hur länge, sen blev det new vegas.




Pipmuggen :)


Men vad har vi hittat på när Marko med barn var här då?
Jo, första dagen så handlade vi lite mat då Julia inte tål mjölk så mycket så köpte lite mjölk och så till henne. Sen blev det att grilla lite, mums! Till efterrätt blev det att grilla marsmellos(stavnig?) mumsmums! Sen belv det läggdags.

Onsdag dåligt minne som jag har kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dagen... Men på eftermiddagen åkte vi ialla fall till tinnis och badade, även Vincent fick bada för första gången, det blev mycket lyckat! Roligt att se. Sen åkte vi hem och åt lite mat, brände mig ganska rejält med, usch. Men fin bränna blev det i alla fall! Sen blev det att sova, då klockan blev ganska mycket.
Vincent är helt inne i att plaska :)

Torsdag, först släppte vi av Matti vi af. Sen åkte vi till gamla linköping, och såg oss omkring. Roligt. Sen hittade vi Matti, som hade gått hela vägen dit, duktigt! Sen tog vi oss en fika, efter det blev det barnens bod, där man fick tälja lite, Matti och Casper gjorde en var sin båt, mycket fina båda två! Vet inte vad Julia gjorde dock... Efter det blev det ett besök på Cloetta boden, mums! Blev lite godis, haha! Efter det blev det pizza, yammi! Efter det åkte vi hem, men Marko, Juila och Casper åkte och bada. Sne kom de hem, då blev det lite tvspel och så innan de gick och la sig.
Kossor fanns det i gamla linköping

tuppar och höns med :)

På kvällen åt han på sin strumpa, haha!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar