måndag 4 februari 2013

Babe!

Hejsan!
En ny vecka och nya möjligheter?
Idag har vi varit på öppna förskolan och Vincent var verkligen över allt! Haha, så kul att se honom trivas och ha så kul där. Blev även en tripp till stan för lite små ärenden. Sen har vi inte gjort så mycket mera, men skönt att komma iväg lite med. Vincent har varit glad typ hela dagen, och kvällen har varit relativt lugn, bara vaknat två gånger tror jag. Så skönt att det äntligen går åt rätt håll!

Imorgon var det tänkt att gå hem till Jossan då jag upptäckte att det inte alls var så där jätte långt att, men sen hörde jag att det skulle regna och gillar inte att gå i regn ;) Men det får bli bussen istället, går nog lika bra det skulle jag tro. Länge sen man träffade henne ju, usch! Det är verkligen på tiden att vi träffas nu!

Har inget mer planerat i veckan, får ta det som det kommer liksom, men tror nog att vi ska på öppna förskolan på trosdag. Vi får se lite, men tror nog att vi ska dit, han ääälskar ju att vara där.
Nej nu kallar sängen att det är läggdags! Puuuuss!

De första bilderna är från igår innan dopet, tog aldrig några bilder men dessa är på oss i alla fall! De andra två är från idag!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar