torsdag 14 mars 2013

Godnatt!

Nu säger jag god natt!
Varit en ganska bra dag tycker jag, fått en ny spis. Killarna som fixade allt var super trevliga och snälla. Så ska det vara tycker jag, blir bara jobbigt och tråkigt om de knappt pratar eller är sönder stressade. Men de var lugna och pratsamma! Härligt, de tyckte även om Odin och Vincent, hehe. Båda var ju såklart lika nyfikna, sötisar.

Efter det kom ju babe hit (Jossan), blev att fixa lite mat när Vincent hade vaknat. Han fick en burkmat då ugnen skulle stå på en timma och hade inget i frysen att värma på. Men det tycker han ju inte så mycket om och så därefter inte så mycket, han var nog mest trötter om jag ska vara ärlig! Somna jätte snabbt, sedan gick jag ut med sopporna och gick till bussen och mötte upp babe. Efter maten blev det masssa lek, även lite baknig. Gjorde kärleksmums. Men när kakan står i ugnen och vi ska göra glasyren så upptäcker jag att vi inte har något mer margarin. Så blev lite mer lek innan vi gick till affären för att handla det och lite strössel att ha på. Sedan kom babes sambo och hämtade henne, och jag och Vincent gick hem och började med glasyern och han gick även lite rester från maten så fixade jag kakan medans han åt, win-win ju!

Här kommer en liten bild på den fina kakan, undra vad jag ska baka imorgon? Sjukt sugen på dessa (Klicka hääääär om ni vill se vad det är ;))


Måste ju även påpeka min nya kakbruk från ica maxi är grym?!? 

Nej nu måste jag verkligen fixa mig till natten, det vill säga fixa kattlådan, tömma Vincents bjölpapperspåse, tvätta ansikte och borsta mina täder, glömde bort att jag måste kissa innan jag lägger mig med. Sätta på en pyjamans med kanske? Hehe!

Hoppas bara att något roligt händer imorgon med, puuuuss!!!!

1 kommentar: