torsdag 14 juni 2012

Tomt

Nu är jag helt ensam hemma, rätt skönt! Sist jag var det var de borta i 4 TIMMAR! Trodde att jag skulle nästan dö utan min bebis, hehe. Men de skulle till elgiganten och köpa något, sen handla lite mat och så där. Idag var jag på röntgen igen för att kolla till sten som jag har ont av varje dag... Hoppas att det bara är smärta som sitter i huvudet, fast jag vet ju att jag har en sten där i, känner ju det. Men den ska vara jätte liten. Men ialla fall gick det hyfsat bra med tanke på min klaserfobio, usch! Men var hutig och tog trapporna upp till plan 11(åhh, två trappor,haha!) och sen ner igen. Efter det blev det lite shopping på new yorker. Blev tre toppar, hehe! Sen skulle vi äta på doken(tog en sallad utan ost) men den var inte alls god då de hade plockat bort morötterna med? Usch, så åt bara upp kycklingen. Så hoppas killarna inte glömmer att de ska köpa hem grillad kycklingen till mig.
Bilder på kläderna får ni se när jag har hittat sladden till kamerna.
Johanna tog ju med sig sin sytemkamera till afrika, såklart.

Men till något helt annat, ska försöka hinna blogga ialla fall en gång om dagen framöver. Hoppas att jag hinner och orkar. Ikväll måste jag fixa mina naglar, de ser hemska ut. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på.

Har även hitta en ny favo låt! Vad tycker ni om den? 6am-skin
Själv tycker jag att den är underbar!
En halvgamal bild från min tid på blogg.se, hehe! Bilden är tagen i Örebro, nu ska jag jobba lite på bilderna på som johanna satt som modell ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar