fredag 23 augusti 2013

Liten update

Hejsan på er alla!
Här har man haft fullt upp med plugg och inskolning på dagis.
De första två dagarna fick vi gå utan gråt alls. Men den tredje dagen kom och han började gråta då de hade gått till baksidan och lekt istället för framsidan (där de brukar vara). Det var tydligen vanligt att de kunde bli en ganska stor reaktion på alla förändringar som sker. Den dagen var det även dags för Vincent att äta där för första gången, så lämnade honom vid 9, sedan kom jag tillbaka till 11 och åt med honom. Även gick till sovrummet och la honom, tog ett tag med sedan så somnade han. Hann precis komma hem innan de ringde och sa att han hade vaknat ;).
Men dagen efter det blev det med gråt när vi lämnade honom, men gick över ganska så fort. Fick äta själv och sova själv för första gången och då sov han i 40 MIN! Duktiga killen!
Idag lämnade vi honom i gråt åter igen, men eftersom det kommer så mycket blir precis vid dagiset så blir ju han ganska så fort igen glad! Sedan åt han massor med mat som vanligt, sedan sov han inget alls. Fast han vilade i 20 min. Men det visade sig att han var lite bajsnödig för han bajsade tydligen och sedan fick han utforska lilla avdelningen helt själv, vilket var mycket populärt sa fröken. Sen kom vi och han ville som vanligt inte hem, haha!

Men det var en lite update om dagis, måste även säga att fröken(läraren, eller vad man säger?) är jätte trevlig och genom snäll person, tycker att det är viktigt även för Vincent att vi har en bra relation. Då ser ju han att de inte är så farliga utan att de är snälla! Det tycker jag om, ingen som dömmer än, utan han har bara fått beröm för att han är så duktig. Han säger till när han vill byta blöja, förstår hur saker funkar lite mer än vad de andra barnen kan (de kallar honom för spanaren, ingenjör och pillaren ;)), dricker ur mugg och pettflaska och sånt helt själv utan att spilla. Även äta med gaffel istället för sked. (Han har lite svårt att äta mat med sked, men äter yoghurt och sånt med sked).

Tänkte även visa lite vad jag har köpt idag till mina naglar/bok.
Nytt nagelborttagningsmedel hoppas att det är bra, verktyg till nagel design även en svenska bok jag måste ha till skolan 

Morgonmys med Odin kan se ut så här rätt ofta här hemma :)

Vara ute och leka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar