lördag 18 augusti 2012

Tänder?

Då sitter man här igen, har inte så mycket att göra.
Men har ju som sagt varit kattvakt idag. Var jobbigt att gå dit när det är så kvaft ute. Men det gick och skönt ar det måste jag säga. Men Vincent tyckte inte alls om att vara där, så blev en snabbis, och ta bussen hem igen. Orkade inte gå tillbaka då jag var skit varm. Så vi tog bussen och gick in på lidl lite fort. Sedan somnade Vincent, skönt för honom! Lekte massor sen när han vaknade. Matti började lite med maten, det blev kyckling och pomes idag. Musm, mamma fick med äta hos oss såklart. Diskade upp lite snabbt för sen kom min kusin en snabbis, han skulle nämligen köpa våran ps3a, som vi hade till övers! Sedan upp igen och mata Vincent. Nu sover han och mamma har gått hem. Sitter helt själv och njuter av tystnaden, haha!

Vad har alla ni gjort idag då?

Dessutom verkar det klia en massa i Vincents mun, tror att det är tänderna som spökar! Tror nästan att han kommer få två på en gång, i alla fall tät in på varandra. Han verkar till och med ha lite ont, stackarn!

1 kommentar:

  1. Hej! Kikar in från Linköpingsmammornas tråd på Facebook. Hoppas tänderna tittar fram snart så lillen slippr kliandet :-)

    SvaraRadera